Megjelent a Humán Innovációs Szemle új száma

A Humán Innovációs Szemle című szakfolyóirat új számával jelentkezünk 2013 decemberében.

Az aktuális számban ugyancsak színes választékát kívánjuk közreadni a társadalmi-és humán innováció elméleti és gyakorlati megjelenési formáinak, módozatainak. A széles értelemben vett társadalmi- és humán szolgáltatások, kutatási és fejlesztési tevékenységek komplex módon kerülnek megközelítésre, azok gazdasági, szociális, kulturális, vallási, pszichológiai, jogi vetületeit egyaránt érintve vagy a középpontba helyezve.

A korábbi számokhoz hasonlóan ezúttal is angol, illetve magyar nyelvű publikációk kaptak helyet a folyóiratban. Ezúttal több publikáció is jelenleg megvalósuló pályázati projektekhez kötődik, azok eredményéről számol be. Külön örömmel tölt el bennünket, hogy ebben a számban több határon túli, erdélyi és kárpátaljai szerző munkája kapott helyet.

A megjelenő publikációk válogatásánál figyelembe vettük az aktuális trendeket, a felölelt tudományágak legfrissebb eredményeit, jelenlegi legfontosabb kérdéseit. A humán tudományok elismert szakértőinek publikációi garantálják a folyóirat színvonalát, tudományos igényességét.

A Humán Innovációs Szemle megrendelhető a kiadótól és online verzióban is elérhető.

Reméljük, hogy aktuális számunkat olvasva is találnak elgondolkodtató, cselekvésre is ösztönző írásokat a Kedves Olvasók! Továbbra is számítunk megtisztelő javaslataikra, megjegyzéseikre!